Ves al contingut. | Salta a la navegació

 • Execució del pressupost de l'any 2014: Despeses
 • Execució del pressupost de l'any 2014: Ingressos
 • El teu Ajuntament més lliure, més transparent i participatiu
 • Participa en la presa de decisions del teu Ajuntament
 • Segell 100% transparència
 • Segell infoparticipa 100% 2016

Seccions

Indicadors de transparència de l'Ajuntament d'Olèrdola

Valora la feina feta pel teu Ajuntament. Posem a la teva disposició els indicadors per conèixer els resultats de la gestió pública del municipi.
 • bannermapav2.jpg

 • La informació és un dret fonamental per al bon funcionament de la democràcia. Les ciutadanes i els ciutadans, per poder avaluar com gestionen els representants polítics els recursos col·lectius, intervenir en el debat polític i decidir amb criteris ben fonamentats, necessiten una informació alimentada per fonts transparents i de qualitat. En aquest sentit, els responsables polítics i tècnics de les administracions tenen l'obligació de proporcionar aquesta informació, completa i sanejada.

 • Què és el Segell de Transparència d'Infoparticipa?
  El segell Infoparticipa és un certificat que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als webs dels Ajuntaments d'acord amb els resultats d'avaluar la informació que publiquen a partir de 52 preguntes bàsiques sobre quins són els representants polítics, com gestonen els recursos col·lectius, com informen de la gestió y quines eines proporcionen per a la participació ciutadana. Les dades dels anàlisis es publiquen en el "Mapa Infoparticipa", una plataforma en línia elaborada des de l'any 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de l'UAB.

  L'Ajuntament d'Olèrdola està treballant per assolir un grau de transparència òptim que permeti generar confiança envers la gestió dels recursos de la Corporació i que, al seu torn, permeti una elevada participació ciutadana i de qualitat. En aquest sentit, i amb la voluntat d'ampliar el grau de transparència assolit fins el moment, l'Ajuntament ha elaborat, d'acord amb els indicadors requerits per infoparticip@, el següent llistat de tots els indicadors amb els enllaços a les pàgines relacionades del portal web de l'Ajuntament, per tal d'informar del grau de compliment:

  LLISTAT D'INDICADORS INFOPARTICIPAheader.png

NOTA: Actualment estem fent un traspàs d'informació cap a un nou portal de transparència  que aviat es posarà en funcionament i és possible que l'accés a algun dels continguts enllaçats en l'apartat del llistat d'indicadors d'Inforparticipa  no estigui correctament redireccionat i/o actualitzat. Preguem disculpin les molèsties.

Informació actualitzada en data 24/08/2018

 

 • Si ho desitgeu podeu consultar la valoració que actualment té l'Ajuntament d'Olèdola, d'acord amb les valoracions realitzades per Infoparticipa, a través del següent enllaç. En data 24/02/2016 l'Ajuntament ha obtingut la qualificació de 100% de transparència.
 • bannerinfoparticipa2015.jpg


Comentaris (0)